Artificial intelligence (AI)

Waarom AI?

Artificial intelligence (AI)

Bouw een intelligente onderneming met geprefabriceerde, data-gestuurde, AI-cloudapplicaties en een uitgebreid portfolio van infrastructuur- en cloudplatformservices. AI helpt organisaties om hun activiteiten te automatiseren, innovatie te stimuleren en veilig slimmere beslissingen te nemen.

Voorspel resultaten op basis van inzichten uit miljoenen gegevens uit het verleden. Richt u op de leads die waarschijnlijk eerder geneigd zijn over te gaan tot een aankoop, voorspel wat ze zullen doen, doe ze de juiste aanbiedingen en bied ze de juiste content om de sale te versnellen.

Kunstmatige intelligentie zal een plaats innemen in het hart van de hedendaagse bedrijfstechnologie. Het wordt centraal in de digitale transformatie. Het wordt een duidelijke motor van bedrijfsdifferentiatie.

De introductie van kunstmatige intelligentie bevordert een nieuwe generatie toepassingen die in staat zijn om te begrijpen als een mens, om steeds meer expertise te ontwikkelen met een non-stop zelflerend vermogen. Deze nieuwe applicaties kunnen de onderliggende contexten begrijpen en hypothesen, aanbevelingen geven en automatisch starten met operaties.

Wat kan dev-UP voor uw organisatie betekenen?

AI voor uw bestaande

AI oplossing op maat

Onze klantverhalen

Salesforce

Salesforce SharePoint connector

Salesforce SharePoint connector

Voor een van onze klanten hebben wij een koppeling geschreven tussen SharePoint en Salesforce. Onze klant bespaart hierdoor duizenden euro’s per maand aan licentie kosten.
meer lezen

Esomar

ESOMAR Mobile App

ESOMAR Mobile App

Voor ESOMAR zijn we bezig met het bouwen van een mobiele app. De app is gekoppeld aan de backend van ESOMAR. De app draait volledig op Azure services.
meer lezen

Meer informatie of vragen?

Ontmoet onze klanten

Zij vertrouwde in ons

We streven ernaar om onze klanten gelukkig te maken

Dus laten we samen gelukkig zijn